Schilderwerk binnen

(Schilderwerk muren en plafonds) Binnen schilderwerk is een belangrijk onderdeel van een renovatie. Schilderen is de finishing touch en een heel belangrijk onderdeel van een renovatie en het moet perfect worden gedaan om aan het project de juiste look & feel te geven. Schilderen is de meest betaalbare manier om de uitstraling van een ruimte te verbeteren, zonder een uitgebreidere renovatie. Wanneer wij klaar zijn met schilderen, maken wij alles perfect schoon, omdat we weten hoe belangrijk onze klanten het vinden. Als het gaat om binnen schilderwerk zijn wij een bedrijf met veel ervaring en we zullen bewijzen dat u de juiste keuze gemaakt heeft met ons. Gebruikelijke werkwijze:
Complete renovation
1.
Het beschermen en bedekken van de vloer en het meubilair.
2.
Het verwijderen van oud behang, spijkers, haken of andere bevestigingsmiddelen die niet meer worden gebruikt.
3.
Het stucen van alle beschadigde en gebarsten delen op plafonds en muren.
4.
Het schuren van gestucte delen met fijn schuurpapier.
5.
De wanden en plafonds worden gereinigd van stof.
6.
Een handje helpen met dekkende grondverf.
7.
Het schilderen van twee lagen met kwaliteit latex.
Extern en interieur

Houten schilderij. Extern en interieur

(ramen, deuren, hekken, etc.) Amsterdam is een authentieke stad en de meeste huizen hebben prachtige houten ramen en deuren die speciale aandacht vereisen als het tijd is voor hun schilderwerk en onderhoud. Vereisten voor het schilderen van hout in de externe omgeving en het interieur zijn anders. De invloed van grote temperatuurverschillen, regen, sneeuw, zonlicht, veranderende vochtigheid en meer beïnvloeden de duurzaamheid van de verf aan de buitenzijde en vereisen verschillende kwaliteiten van verf- en lakmaterialen. Alvorens te schilderen moet het hout rijp, stevig en volledig droog zijn ( max. 12% luchtvochtigheid). Als dat niet zo is, reageert het hout door de grootte te veranderen en wordt de verf mechanisch geladen (het scheurt en maakt geen goede verbinding). Gemeenschappelijke actie:
1.
Als de oude coatings zijn beschadigd, moet deze worden verwijderd met behulp van een heteluchtpistool.
2.
Verwijderen van oude verf door schuren met geschikt schuurpapier, afhankelijk van het oppervlak.
3.
Priming (een of twee lagen).
4.
Gebruik van geschikte houtvullers, die nodig zijn voor het egaliseren van grotere ruwheid, het opvullen van gaten en egalisatiefouten aan het oppervlak van hout.
5.
Priming (één keer op gerepareerde plaatsen).
6.
Sanding met licht schuurpapier.
7.
Toepassing van speciale acrylvuller in de hoeken tegen scheuren.
7.
Schilderij (2 lagen).

Stukadoren

De belangrijkste factoren die de kwaliteit van het stukadoren bepalen zijn: de voorbereiding van de ondergrond, de keuze van het materiaal en natuurlijk de keuze van een stukadoor. Ons bedrijf zorgt ervoor, dat het stukadoorswerk van uw huis perfect zal worden afgewerkt. Het repareren van een huis gaat vaak gepaard met het schilderen van de muren of het opknappen van een badkamer middels verf of tegels. De muren in uw huis moeten perfect recht en glad zijn. Bij het succesvol stukadoren van een wand komt het allemaal aan op de juiste techniek en de juiste handgrepen. Er zijn een aantal harde en snelle regels als het gaat om stukadoren. Gebruikelijke werkwijze:
Baths renovation
1.
Voorbereiding van het substraat voor aanvang van de pleisterwerkzaamheden. - De muur, die moet worden gepleisterd, moet worden ontdaan van oud behang, oud en onstabiel pleisterwerk, tegels enzovoort.
2.
Naden moeten worden getaped en er moet een basislaag op alle verbindingen worden aangebracht.
3.
Primer voor gipswerk voor perfecte hechting.
4.
Pleisterwerk van de muur.

Uw rijk in dranken

Accept