Verdieping

Het kiezen van bevloering is één van de belangrijkste keuzen wij moeten maken wanneer het renoveren van een huis

Voor de kwaliteit en duurzaam leggen van een vloer, is het essentieel om een voorlopig beeld van de kamer. Volgens uw individuele wensen en volgens de kenmerken van de ruimte, u kiezen voor faience, terracotta, graniet, steen, marmer, graniet, enz. Afhankelijk van of het droog of vochtig is, wordt een juiste voorbereiding van de ruimte gemaakt. Verschillende kamers zijn individueel voorkomend passende, waarvoor ontstoffen, priming, cement chape of waterdichtheid, en anderen.


Vinyl:Gemaakt van synthetische polymeren en toegevoegd kleur pigmentatie, vinyl is gemakkelijk te reinigen en zeer waterdicht. Dit is de beste keuze voor ruimtes zoals keukens, wasserette kamers en verontreinigde modder kamers.


Tegels: Omdat de tegels zijn gemaakt van keramiek of porselein, ze zijn ook zeer waterdicht en gemakkelijk te reinigen. Ze worden meestal beschouwd als een stap omhoog van vinyl, puur esthetische, en worden gebruikt in de kamers, zoals keukens en badkamers die moeten weerstaan frequente reiniging. Tegels zijn nu beschikbaar in een verscheidenheid van kunstmatige afwerkingen-zoals hout en steen, waardoor ze nog meer de voorkeur.

Composiet hout: Deze verwerkte versie van houten bevloering wordt gemaakt door verscheidene lagen van triplex te comprimeren en een dunne laag van hardhout bovenop te zetten. Het kan op om het even welk type van vloer het behandelen worden opgezet en is geschikt voor om het even welke ruimte die geen vochtigheid bevat.


Hardhout: De gouden standaard van de vloer! Massief hout is een uiterst duurzaam materiaal en kan herhaaldelijk worden geschuurd en verwerkt. Het is ook geschikt voor bijna elk gebied zonder vocht.

Tapijt en tapijt: Typisch gemaakt van polyester, nylon en polypropyleen, tapijt vezels maken het een natuurlijke keuze voor plaatsen waar gezelligheid en warmte worden gezocht. Het wordt meestal geplaatst in de slaapkamers en de woonkamer.

Floor renovation

Uw rijk in dranken

Accept